Vers & Vrij op WASTELAND 2023: focus op duurzaamheid

Heb je al gehoord over het WASTELAND festival in Den Haag? Dat is namelijk een inspirerend event dat de manier waarop we naar afval kijken helemaal verandert. Goed nieuws: het festival is terug! Vanaf 16 oktober gaan we 16 bruisende dagen tegemoet, vol kunst, wetenschap en bewustwording. En raad eens? Vers & Vrij is erbij!

Wat maakt WASTELAND uniek?

Het is niet zomaar een evenement waar mensen samenkomen; het is een beweging. Bij WASTELAND staat innovatie centraal. Het gaat om het herdefiniëren van onze relatie met wat we ‘afval’ noemen en het ontdekken van manieren om het te hergebruiken en te upcyclen.

Wat is het WASTELAND festival?

WASTELAND is niet zomaar een festival. Het daagt ons uit om afval niet als eindpunt, maar als begin van iets nieuws te zien. Hier worden ideeën geboren en delen we samen kennis over hoe we van ‘oud’ iets ‘nieuws’ kunnen creëren. Door een mix van tentoonstellingen, symposia en workshops biedt WASTELAND de kans om te laten zien hoe we afval kunnen inzetten als iets waardevols. Wij bij Vers & Vrij zijn enthousiast om deel uit te maken van deze betekenisvolle beweging die perfect aansluit bij waar we voor staan.

Waarom Vers & Vrij?

We hebben een passie voor het hergebruiken van wat velen als ‘afval’ zouden beschouwen. Door te koken voor alle medewerkers en vrijwilligers tijdens het festival, demonstreren we in de praktijk hoe voedsel dat anders misschien verspild zou worden, kan worden omgezet in heerlijke, voedzame maaltijden.

Partner voor de catering van WASTELAND 2023

Vol trots mogen we melden dat wij onderdeel zijn van het festival in oktober 2023. We hebben een geweldige taak: koken voor alle medewerkers en vrijwilligers! 16 dagen lang serveren we verrukkelijke maaltijden. Daarbij doen we dat uiteraard op een duurzame manier zodat iedereen een verse maaltijd heeft en er zo min mogelijk voedsel verspilt wordt. Dat is pas duurzaam genieten!

Een oproep aan alle duurzaamheidsenthousiastelingen!

Ben je geïnteresseerd in duurzaamheid, kunst of gewoon op zoek naar een inspirerende ervaring? WASTELAND is de plek voor jou. Hier kun je niet alleen leren en ontdekken, maar ook netwerken met gelijkgestemden die dezelfde passie delen voor een groenere toekomst.

Kom je ook de sfeer proeven?

Mis deze unieke ervaring niet. Duik in een wereld waar afval, ecologie en kunst harmonieus samenkomen. Kom leren, ontdekken en vooral genieten. Ben je erbij? Dan zie je direct hoe we samen de wereld stap voor stap mooier maken. Dus, kom je ook naar WASTELAND 2023? We hopen van wel!

Overige berichten

Vers&Vrij op de markt

De komende periode staan we met onze Stichting Vers & Vrij op diverse markten. Zo staan we op 16 september 2023 op het Oogstfeest in Den Haag. We zijn te vinden bij de Groene Matties met onze stand en een leuke workshop. Op 11 november 2023 staan we de hele dag op de Weesperstraat Markt

Koelkastjes op straat

Op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar (03-01-2020), verscheen Vers & Vrij alweer in de media. Dit keer in het Straatnieuws. Weer geschreven en gefotogrageerd door Celine Timmerman. Lees hier het volledige artikel

Donatie en werkbezoek

Onlangs kreeg Vers & Vrij een gulle doonatie van het DCI uit Rotterdam. Naast deze financiele bijdrage kwamen ze ook langs voor een werkbezoek. Van dit werkbezoek werd een prachtig verslag geschreven dat in het (kerken)blad Tussenbeide werd geplaatst eind 2019.

Winkelwagen 0