Adopteer een koelkast

Hoe meer koelkasten, hoe minder voedsel er wordt verspild en hoe meer mensen kunnen genieten van een verse maaltijd. Jouw bedrijf kan hier een actieve rol in spelen.

Wat kost het?

Jouw bedrijf adopteert een koelkast vanaf €1000,- (inclusief btw en bedrijfslogo in lijst) voor de periode van 1 jaar.

Hiervoor krijg je een bestaande gepimpte koelkast “in functie”. We overleggen welke locatie het beste bij jouw bedrijf past. We plaatsen vervolgens jouw bedrijfslogo in een fotolijst op de koelkastombouw.

Een nieuwe koelkast, niet gepimpt, nog niet “in functie”, maar wel op de wachtlijst van Vers & Vrij. Je kunt de koelkastombouw laten verven in de kleuren van je huisstijl en / of laten voorzien van je bedrijfslogo (je bedrijfslogo komt in een fotolijst).

Wat krijg je nog meer

Let op, de kast komt dus NIET bij jou in je bedrijf te staan maar je maakt een koelkast mogelijk op een lokatie waar hij goed bereikbaar en zichtbaar is.
Ben je eigenaar of beheerder van een lokatie en zou je graag een koelkast op jouw lokatie willen, kijk dan even onder het kopje samenwerken.

Meld je hier aan!

Veel dankbaarheid!

Héél véél dankbaarheid! Het adopteren van een koelkast zorgt niet alleen voor gered voedsel, maar het betekent óók ontzettend veel voor de hulpbehoevenden in de buurt. Jouw gift is aftrekbaar bij de belastingdienst!

PS: onze kasten worden gepimpt door de cliënten van Middin (mensen met een beperking) vandaar dat de logo’s NIET op de kasten worden geschilderd, maar in een (grote) fotolijst worden getoond.

Nieuws

Vers&Vrij blijft in ontwikkeling, zo maken we ook eigen producten waar reststromen in verwerkt zijn. We hebben inmiddels een lekker biertje, zoutjes en koekjes van overtollig brood maar ook bonbons van rest chocoladeletters. En er zit nog meer in het vat!

Bij Stichting Vers en Vrij streven we ernaar om armoede en voedselverspilling tegen te gaan. Onze Vers&Vrij-koelkasten bieden verse maaltijden...

Bij Stichting Vers en Vrij zetten we ons in tegen armoede en voedselverspilling. Onze Vers&Vrij-koelkasten in Den Haag bieden verse...

Onlangs kreeg Vers & Vrij de eer om deel te nemen aan niet één, maar drie leuke evenementen: de Koninklijke...

Winkelwagen 0