Het bestuur

Stichting Vers & Vrij bestaat uit veel vrijwilligers. Een deel van hen is zelfs toegetreden tot het bestuur. Benieuwd naar ons bestuur? Je leest alles op deze pagina.

Arna van der Sloot

Ontwikkeling en uitvoering

(1976) is een film-en theatermaker die geïnspireerd raakt door sociaal-maatschappelijke onderwerpen zoals terug te zien in haar documentaires 

Te Gek en Oermoeder, en haar solo voorstelling Net Niet.

Met deze producties probeert ze haar publiek een ervaring mee te geven die uitdaagt en wakker schudt, nu ligt de uitdaging dáár om dat naast het theater of film net zo goed te doen.

Esther Langen

Voorzitter

(1974) heeft sociologie en filosofie gestudeerd en werkt als zelfstandig fondsenwerver (met name vermogensfondsen) en projectorganisator voor “mooie initiatieven” ver weg en dichtbij, bijvoorbeeld een gehandicaptencentrum in Senegal en in Den Haag vrouwencoöperatie Eva en jongereninitiatief De Vindplek Loosduinen. Zij wil zich graag inzetten voor mensen die het moeilijk hebben, vanuit een verlangen naar een (iets) betere wereld. Zij wil zich daarom graag inzetten voor Vers & Vrij, om op een praktische manier iets te doen voor mensen die in armoede leven. 

Pieternel Bollmann

Ontwikkeling & adviseur

Joyce du Mez

Penningmeester

Maarten Sangster

Algemeen lid

Gabriel Weekhout

Algemeen lid

Het verminderen van de armoede én tegelijkertijd het tegengaan van voedselverspilling.

Video afspelen

Nieuws

Vers&Vrij blijft in ontwikkeling, zo maken we ook eigen producten waar reststromen in verwerkt zijn. We hebben inmiddels een lekker biertje, zoutjes en koekjes van overtollig brood maar ook bonbons van rest chocoladeletters. En er zit nog meer in het vat!

Een Festival van duurzaamheid en creativiteit Onlangs had Vers & Vrij de eer om deel uit te maken van het...

Het is weer de periode van het jaar waarin de gezellige wintermarkten georganiseerd worden. Als Vers&Vrij zijn wij hier natuurlijk...

De komende periode is Vers & Vrij weer op diverse markten te vinden. Waaronder de welbekende markt Le Marie Marche!...

Winkelwagen 0