Rijdende reclame zuil

Wil je ook wat extra aandacht voor je bedrijf? Misschien is het dan een leuk idee om een “sticker-plekje” te bemachtigen op onze “rijdende-reclame-zuil”.

Bemachtig een plekje op onze rijdende reclame zuil

We rijden van Kijkduin naar Mariahoeve, over Ypenburg naar Scheveningen en zo goed als alles wat er tussen ligt…

Aandacht genoeg!

Wat kost het?
Voor €350,- per jaar (inclusief btw én auto-sticker) heb je al een plekje op onze prachtige auto. We houden de afmetingen rond de 25cm x 25cm.

Ook is er een optie om voor 5 jaar een sticker-plek te bemachtigen.
Dit kost slechts €1500,- (inclusief btw én autosticker)

Wat krijg je ervoor terug
Naast enorm veel dank ook plezier en betrokkenheid. Door ons op deze manier te helpen, kunnen wij weer anderen helpen.

Een sticker- plekje op de auto is ongeveer een half jaar lang 1 koelkastje draaiende houden. Oftewel 600 hulpbehoevenden in de buurt voorzien van een gratis maaltijd

Jouw gift is aftrekbaar bij de belastingdienst, we zijn namelijk een ANBI stichting.

Meld je hier aan!

Veel dankbaarheid!

Héél véél dankbaarheid! Het adopteren van een koelkast zorgt niet alleen voor gered voedsel, maar het betekent óók ontzettend veel voor de hulpbehoevenden in de buurt. Jouw gift is aftrekbaar bij de belastingdienst!

PS: onze kasten worden gepimpt door de cliënten van Middin (mensen met een beperking) vandaar dat de logo’s NIET op de kasten worden geschilderd, maar in een (grote) fotolijst worden getoond.

Nieuws

Vers&Vrij blijft in ontwikkeling, zo maken we ook eigen producten waar reststromen in verwerkt zijn. We hebben inmiddels een lekker biertje, zoutjes en koekjes van overtollig brood maar ook bonbons van rest chocoladeletters. En er zit nog meer in het vat!

Bij Stichting Vers en Vrij streven we ernaar om armoede en voedselverspilling tegen te gaan. Onze Vers&Vrij-koelkasten bieden verse maaltijden...

Bij Stichting Vers en Vrij zetten we ons in tegen armoede en voedselverspilling. Onze Vers&Vrij-koelkasten in Den Haag bieden verse...

Onlangs kreeg Vers & Vrij de eer om deel te nemen aan niet één, maar drie leuke evenementen: de Koninklijke...

Winkelwagen 0