Winkel aanmelden

Wil je graag met ons samenwerken en werk jij in een winkel of ben je de eigenaar van winkel op het gebied van bijvoorbeeld een groente, fruit, vlees, vis of een supermarkt? Dan komen we heel graag met je in contact.

Wat kan je doen als winkel?

Wij gaan graag voedselverspilling tegen. Daarmee helpen we mensen die voor zichzelf helaas geen eten kunnen veroorloven. Vaak is dit vanwege financiële uitdagingen. Helaas zijn dit meer mensen dan vaak verwacht wordt. Om al deze mensen te kunnen helpen, zijn wij continu op zoek naar uitbreiding van ons netwerk.

Zo werken wij al veel samen met groente en fruit winkels. De producten die richting het einde van de houdbaarheid gaan, maar niet verkocht worden, worden aan de stichting gedoneerd door deze winkels.

Ben of ken jij een winkel die hier graag aan mee zou willen helpen? Dan komen wij graag met je in contact. Als je het onderstaande formulier invult, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Meld je hier aan!

Organisaties die ons ondersteunen zijn

Nieuws

Vers&Vrij blijft in ontwikkeling, zo maken we ook eigen producten waar reststromen in verwerkt zijn. We hebben inmiddels een lekker biertje, zoutjes en koekjes van overtollig brood maar ook bonbons van rest chocoladeletters. En er zit nog meer in het vat!

Bij Stichting Vers en Vrij streven we ernaar om armoede en voedselverspilling tegen te gaan. Onze Vers&Vrij-koelkasten bieden verse maaltijden...

Bij Stichting Vers en Vrij zetten we ons in tegen armoede en voedselverspilling. Onze Vers&Vrij-koelkasten in Den Haag bieden verse...

Onlangs kreeg Vers & Vrij de eer om deel te nemen aan niet één, maar drie leuke evenementen: de Koninklijke...

Winkelwagen 0