Vriendje worden

Als je onze Stichting wil helpen door twee keer per jaar een bedrag naar keuze te doneren word dan Vriendje van!
0
Locaties
0
Restaurants
0
Vrijwillgers

Hoe werkt het?

Jij machtigt ons om jou 2x per jaar een”Tikkie” te sturen.Dat doen we per mail. Je kunt zelf het bedrag bepalen, daarnaast ben je niet verplicht óm te betalen. Je kunt het “Tikkie” laten verlopen. 

Met donateurs zoals u wordt het voor steeds meer mensen mogelijk om gebruik te maken van de Vers&Vrij en daar zijn we alle donateurs heel dankbaar voor!

Helpen groeien

Als Vriend/ Donateur van Vers & Vrij help je het initiatief verder te groeien. Zo kunnen we nog meer mensen bereiken die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Hoeveel je wilt bijdragen, dat bepaal je iedere keer zelf. We sturen je twee keer per jaar een betaalverzoek via Tikkie. Daarop kan je vervolgens zelf het bedrag invullen dat je dat half jaar wilt doneren. Zo weet je zeker dat
je nooit meer betaalt dan je kan missen.


Wil je geen vaste Vriend/Donateur meer zijn? Dan kan je je op ieder moment afmelden, via info@versenvrij.nl o.v.v. “uitschrijven donateur”.

Meld je hier aan!

Nieuws

Vers&Vrij blijft in ontwikkeling, zo maken we ook eigen producten waar reststromen in verwerkt zijn. We hebben inmiddels een lekker biertje, zoutjes en koekjes van overtollig brood maar ook bonbons van rest chocoladeletters. En er zit nog meer in het vat!

Een Festival van duurzaamheid en creativiteit Onlangs had Vers & Vrij de eer om deel uit te maken van het...

Het is weer de periode van het jaar waarin de gezellige wintermarkten georganiseerd worden. Als Vers&Vrij zijn wij hier natuurlijk...

De komende periode is Vers & Vrij weer op diverse markten te vinden. Waaronder de welbekende markt Le Marie Marche!...

Winkelwagen 0