Aanmelden als vrijwilliger

Stichting Vers & Vrij zet zich in voor de mensen die niet de (financiële) mogelijkheid hebben om eten te kunnen kopen. Dat zijn helaas veel meer mensen als dat gedacht wordt. Om al deze mensen te kunnen helpen, is de stichting afhankelijk van vrijwilligers die hun steentje willen bijdragen voor de maatschappij. 

Vrijwilliger worden?

Bij Stichting Vers & Vrij zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers die bij willen dragen aan onze missie om anderen te helpen. Momenteel hebben we diverse functies openstaan. De belangrijkste functies die open staan, zijn de bestuursfuncties welke de stichting draaiende houden.

Ben je benieuwd naar alle openstaande functies waar we vrijwilligers voor zoeken? Klik dan hier om alle functies te bekijken.

Wil je op een andere manier je steentje bijdragen aan onze stichting? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen of via de samenwerkingsmogelijkheden contact op te nemen.

Meld je hier aan!

Organisaties die ons ondersteunen zijn

Nieuws

Vers&Vrij blijft in ontwikkeling, zo maken we ook eigen producten waar reststromen in verwerkt zijn. We hebben inmiddels een lekker biertje, zoutjes en koekjes van overtollig brood maar ook bonbons van rest chocoladeletters. En er zit nog meer in het vat!

De komende periode staan we met onze Stichting Vers & Vrij op diverse markten. Zo staan we op 16 september...

Op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar (03-01-2020), verscheen Vers & Vrij alweer in de media. Dit keer in...

Onlangs kreeg Vers & Vrij een gulle doonatie van het DCI uit Rotterdam. Naast deze financiele bijdrage kwamen ze ook...

Winkelwagen 0