Er is veel gebeurd de afgelopen drie maanden! Tijd voor een korte terugblik op alles wat we samen hebben bereikt én ondernomen.
Januari
We trapten het jaar creatief af: ons Reepje kreeg een nieuw jasje. Een frisse wikkel werd ontworpen, gedrukt én – met liefde – om elke reep gewikkeld. Niet lang daarna werden diverse Vers & Vrij producten opgenomen in het assortiment van Rechtstreex aan de Weimarstraat in Den Haag. Yes!
Februari
Een nieuw restaurant sloot zich aan: Stadskantine Amare. Tijdens de Verbindingsdag van de gemeente Den Haag ontmoetten we Mood4Food, een sociale cateraar die inmiddels heerlijke gerechten levert voor onze koelkastjes.
Tussendoor voegden we twee nieuwe producten toe aan ons assortiment: het Knabbelkontje boerenkool/kerrie en het Sprokkeltje sinaasappel.
Maart
In maart openden we ons twaalfde koelkastje, bij Middin aan de Weesperstraat. De samenwerking met Mood4Food ging officieel van start, en ook op marketingvlak maakten we stappen: we spraken met bureau Beelders over Google Ads, ANBI-status én een campagne voor het adopteren van onze koelkasten. Wordt vervolgd!
Tijdens de Haagse Horecabeurs liepen we Happietaria Delft tegen het lijf. Zij schenken ons bier tijdens hun pop-up restaurant, en wie weet staan er straks nog meer Vers&Vrij-producten op hun menu.
We werden ook geïnterviewd door studenten van de Universiteit Leiden (opleiding Duurzaamheid & Beleid). En alsof dat nog niet genoeg was stonden we op nog twee evenementen: de Marie Marché én op het Eiber Bierfestival.
Wat een kwartaal. Dankzij alle samenwerkingen, nieuwe locaties en creatieve ideeën blijven we bouwen aan onze missie: voedselverspilling tegengaan én armoede bestrijden – samen met jullie.