Samenwerking in het Zonnetje: Vers en Vrij en HWW Zorg Moerwijk

Bij Stichting Vers en Vrij streven we ernaar om armoede en voedselverspilling tegen te gaan. Onze Vers&Vrij-koelkasten bieden verse maaltijden aan mensen in nood. Deze maand zetten we onze samenwerking met HWW Zorg Moerwijk in het zonnetje.

HWW Zorg staat bekend om zijn warme en uitnodigende omgeving, waar cliënten, familieleden en medewerkers samenwerken voor het welzijn van iedereen. Deze aanpak past perfect bij onze missie om voedseloverschotten te delen en zo een eerlijkere samenleving te creëren.

In het woonzorgcentrum Moerwijk staat eigen regie en persoonlijke zorg centraal, net zoals bij Vers en Vrij. Bij Vers en Vrij vertrouwen we op de verantwoordelijkheid van individuen om eerlijk gebruik te maken van de aangeboden maaltijden. Samen zorgen we ervoor dat mensen toegang hebben tot de hulp die ze nodig hebben, op een manier die hun waardigheid respecteert.

Deze samenwerking benadrukt de gedeelde waarden van beide organisaties: lef, openheid en wederzijdse steun. Bij HWW Zorg worden bewoners aangemoedigd om hun eigen leven te leiden, met de ondersteuning die nodig is, terwijl wij bij Vers en Vrij mensen de mogelijkheid geven om zonder oordeel gebruik te maken van voedselhulp.

We zijn trots op onze samenwerking en kijken uit naar een toekomst waarin we samen blijven werken aan een wereld waar zorg, respect en duurzaamheid hand in hand gaan.

Bezoek de website van HWW Zorg voor meer informatie over hun zorgverlening. Samen bouwen we aan een betere toekomst!

Doe met ons mee

Ben je geïnspireerd door ons verhaal? Wil je meedoen of helpen bij de stichting? Kijk dan hier verder. Wil je meer weten over onze missie? Lees dan vooral hier verder.

Overige berichten

Samenwerking in het Zonnetje: Vers en Vrij en Lasanie Tandoori Restaurant

Bij Stichting Vers en Vrij werken we samen met verschillende lokale partners in Den Haag om armoede en voedselverspilling tegen te gaan. Vandaag willen we graag Lasanie Tandoori Restaurant in het zonnetje zetten. Dit restaurant doneert regelmatig heerlijke maaltijden aan onze Vers&Vrij-koelkasten. Lasanie is niet alleen bekend om zijn authentieke Tandoori-gerechten, maar ook om zijn

Samenwerking in het Zonnetje: Vers en Vrij en Cardia (Locatie Tabitha)

Bij Stichting Vers en Vrij zetten we ons in tegen armoede en voedselverspilling. Onze Vers&Vrij-koelkasten in Den Haag bieden verse maaltijden aan mensen in nood. Een van onze waardevolle partners is Cardia, locatie Tabitha, een christelijke zorgorganisatie die zich inzet voor ouderen in Den Haag, Rijswijk en Zoetermeer. Cardia’s zorg richt zich op het behouden

Creativiteit en Duurzaamheid bij KABK, Eiber Bier Festival en Rewire Festival

Onlangs kreeg Vers & Vrij de eer om deel te nemen aan niet één, maar drie leuke evenementen: de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK), het Eiber Bier Festival en het Rewire Festival. Laten we samen terugblikken op deze ervaringen die ons hebben geïnspireerd en uitgedaagd op het gebied van creativiteit en duurzaamheid. Creatief Cateren

Duurzaamheid en catering op het Wasteland Festival

Een Festival van duurzaamheid en creativiteit Onlangs had Vers & Vrij de eer om deel uit te maken van het Wasteland Festival – een ervaring die ons hart sneller deed kloppen en onze creativiteit op de proef stelde. Maar wat we daar hebben geleerd, gaat verder dan alleen het festival. Het is een verhaal van

Winkelwagen 0